sunnuntai 16. syyskuuta 2012

make a wish, take a chance, make a change and breakaway



Tjaa a... Aika outo fiilis, en oikeen tiiä. En oikeen tiiä millanen tää fiilis on. Ärsyttää, nälättää, hymyilyttää, ihmetyttää, mietityttää... Toisaalta oon ilonen, ensinnäkin siitä kuinka ihania ihmisiä mun elämään mahtuu - toisaalta vituttaa ttietyjen nimeltämainitsemattomien ihmisten asenteet, itsekkyys ja lapsellisuus. Mä oon oikeestaan ihan räjähtämispisteessä :D enkä tiedä miks.

ÖYF. Antaa olla. Viimeviikko hurahti taas silmissä, ei kummempia. Paitsi että joukkolintsattiin luokan kanssa yksi uskonnon tunti ja sillä sai vähän sisältöä viikkoon (jälki-istunto yms...), ja ei: En ole ylpeä tosta teosta :D Tuli taas tehtyä ennen kuin ajatteli. Noh, ainakin luokkahenki ehkä vähän tiivistyi ton pienen tempauksen ansiota. Perjantaina oli taksvärkki eli päivätyö keräys ja mä jäin kotiin siivoilemaan. Oli tarkotus myös se videopostaus uusia, mut en ehtinyt ennen kuin veli pamahti kotiin ja sen jälkeen ei siitä tullut mitään, koska veli tuli kokoajan keskeyttämään ja häiritsemään... Ehkäpä ensviikolla. Hope so.

Viikonloppu tuli vietettyä treeneissä, eipä oikeestaan muuta. Vähän perjantai-aamuna ehdin pihalla kuvailla ja tänään sit tylsyyteen keksin alkaa noita käsitellä. 






Odottelen jo innolla tettiä! Haluaisin jo kovasti päästä kuvailemaan studioon ammattilaisten opastuksella. Ja vähän reilu parin viikon päästä se onkin sit jo Espanjan matka edessä :3 sitäkään en malttais odottaa. Oikeestaan enää yks normi kouluviikko, sitten tetti, sit espanja, sit taas kouluviikko JA SITTEN SYYSLOMA ♥ haha :D ja eka jakso täs vaihees takanapäin. Kolme edessä ja se olis goodbye peruskoulu. Okeiokei, pitäis varmaan vähä taas palata maan pinnalle: Ollaan oltu ehkä pari viikkoa päälle kuukausi vasta koulussa...

Eipä taaskaan tän kummempia. Piristi vähän kertoa kuulumisia tännekkin! Tai sit se piristäjä oli Eevin iloinen ja odottava katse, vois lähteä vaikka ilta-auringon saattelemana lenkille ja sit läksyt, sauna ja bb...




Ei kommentteja: