perjantai 31. elokuuta 2012

*huokaus*


hohhoijjaa, saaneen sanoa. Ärsyttää ihan vietävästi... mrr. Blogin kanssa säätäessä on mennyt pari viimeistä päivää. Ulkoasua olen jo pidempään vääntänyt, eipä se vieläkään ole sellainen mitä ajattelin, mutta antaa olla. Luovutan :D Toivottavasta kelpaa...
Samoin videon kanssa olen vekslannut ties kuinka monta tuntia; ensin kuvasin (n. 2tunnin sessio), sitten katsoin sen ja tarkistin että on ookoo (n. tunti), väänsin sen kanssa movie makerissa (n. 3tuntia) ja YRITIN _neljä_ kertaa sitä ladata youtubeen. Kolmella ensimmäisellä ei latautunut ja neljännellä kerralla latasi KAHDEKSAN tuntia ja oi kyllä, se oli vihdoin latautunut ♥ siinä vaiheessa kello olikin jo sen verran, että ajattelin lisäillä videon vasta seuraavana päivänä ja kappas, mokoma oli aamulla sitten poistettu, koska "liian pitkä" -____________- Nomuttajuu, en luovuta vieläkään. Leikkaan videon kolmeen pätkään ja lisään sellaisinaan juutupeen... saas nähä kuinka käy.

Vähän että saadaan tännekkin uutta, syksyistä, fiilistä niin tässäpä muutama tämänpäiväinen kuva:







Muutenkin on ollut niin paljon _kaikkea_, etten ole blogia suuremmin ehtinyt päivitellä - taas. Plääh, välillä tän bloginki kanssa tekis mieli vaan luovuttaa ja lopettaa. On omat treenit viis kertaa viikossa + kolme kertaa valmentaminen, Eevin koirakoulu sekä muu puuhastelu aktiivisen pennun kanssa, koulu ja kaverisuhteitakin pitäis yrittää pitää tolpillaan. Nojoo, ehkä tää tästä taas pikkuhiljaa alkaa rutinoitua, hope so. 

Onhan tässä toki jotain positiivistakin: Tänään sain virallisesti TET-paikan, sen kaikista mieluisimman! Nimittäin eräältä studiolta! Käytiin vähän työtehtäviä läpi ja ne kuulosti lähinnä tältä: Studio valokuvauksen harjoittelu, kameran huollon harjoittelu, kuvan käsittely... :D Lisäksi saan viedä Eevin studiolle joku päivä ja kaiken päälle kuvaajana toimii MINÄ ITSE! Niiiiiin siistiä! Photoshoppia ja kaikennäköistä saan kuulemma kokeilla. Ainut asia, mikä kuulosti ehkä "työltä" oli asiakaspalvelu, mutta eipä sekään varmaan mitään kovin inhottavaa puuhaa ole.

Nojoo, mäpäs en tätä suurempia ala runoilla. Taidan mennä katsomaan BB'n nauhalta (en ehtinyt/jaksanut kattoa sillon kymmeneltä :D) ja pikkuhiljaa siirryn sänkyä kohti. Huomenna olis luvassa jumppakoulu-koulutus, kaheksan tunnin repäisy. Mikäs siinä, kuulemma opetellaan erilaisia leikkejä ja tyyliin kuperkeikan alkeet!

öitä.

1 kommentti:

AnnaJosefiina kirjoitti...

Kivoja kuvia ja ihana banneri. :)