maanantai 5. syyskuuta 2011

Kasapäin läksyjä, koruja ja gerbiili-kuvia



Julian gerbo (en tunnista, onko Minttu vai Pipsa) ja totutusverkko

Heipähei taas! En viikonloppuna jaksanut tai oikeastaan olisi edes kerennyt tulla kirjoittelemaan. Nyt sitten luvassa tiivistys viikonlopusta kuvin ja sanoin :)

Perjantaina melkein heti koulun jälkeen meninkin sitten Julialle katsomaan tämä uutta, piskuista Doora-gerbiilivauvaa. Siinä sitten purkautui mm. gerbiili-kuume yms.. Mutta kokeiltiin siinä sitten hetken aikaa pitää pikkuista ja kahta vähän vanhempaa gerbiili siskosta yhdessä tilassa, tälläkertaa Julian sängyllä. Alku näytti lupaavalta, mutta lopuksi Pipsa alkoi jahdata pikkuista, joten jouduimme laittamaan tyttäret takaisin verkkojen toisille puolille. Siinä sitten juteltiin ja säädettiin taas kerran kaikkee perus juttuja. Pian mulla sitten alkoikin treenit ja loppuilta pyörähtikin sitten siellä.







Lauantaina olikin sitten puoli seistsemän herätys. Kuvitelkaa LAUANTAINA! Ei siis meinannut tää mun ylin järjestelmä tajuta tätä, mutta kyllä mä siitä jotenkin sitten lopuksi heräsin. Tosiaan 6:30 alkoikin sitten geelin, lakan ja muun hiusmössön kanssa leikkiminen ja tuloksena oli ihan (omasta mielestäni) onnistunut nuttura. Sitten vain meikit naamaan, ruoat suuhut ja kamppeet kasaan, sekä kohti aamuista Seinäjoki Cityä. Mulla oli tosiaan näytös Torikeskuksessa (Kauppakeskus)  ja kokoontuminen siinä 8:30 maissa. Olinkin siellä sitten vähän ajoissa, joten istuskelin sitten aivan yksin aivan typötyhjässä Torikeskuksessa (yllä kuvia, jotka napsin tylsyyden keskellä). Pian alkoikin sitten tulla porukkaa ja jotain tapahtua. Pian olinkin sitten esiintymässä. Pyöräytin siinä klo 10 ja 11 kaksi kokonaista ja seuraava etappi olikin sitten taas kotona. Kotona söin ja lepäsin hetken -> Taas kimpsut ja kampsut kasaan ja kohti treenisalia. Esityksen päälle vielä aika rankat treenit, namm... Muttamutta, harkoista selvisin hengissä ja illemmalla vielä tähtäsin kohti joukkuekaverini taloa. Suvilla sitten olikin mun lisäksi Sara ja Veera. Sieltä kotiuduin jossain 22 maissa. Kuulostaa aikamoiselta kiireeltä, mutta sitä se olikin! Lauantaista ei kyllä puuttunut actionia :D







Sunnuntai olikin sitten taas aika perus päivä. Aamupäivästä treenit, treeneistä kapelle ja tuli sitten ostettua uusi ripsari ja puuteri. En jaksanut kovin pitkään kaupungilla oleskella ja kotona odottikin sitten mission Kaatopaikka. Toisin sanoen huoneen siivous. Ei ole pitkään aikaan ollut huone niin kovassa sotkussa. Innostuin siinä sitten oiken kunnolla puunaamaan ja pesin jopa ikkunatkin. Nyt voi sitten tyytyäisenä katsella työn tulosta :) Tosin en usko, että se kestää pitkään.. No any way, illalla sitten itkälti vain oleskelin, mutten sitten kuitenkaan jaksanut avata konetta, vaan mielummin uppouduin lukemaan kirjaa. Eilen äiti palasi n. viikon kestoiselta Helsinki-Tampere matkaltaa ja toi mulle pyytämiäni koruja ja paidan.








Täänään sitten taas on maanantai. Karvisen - ja minun - inhokki päivä. Ihan mukavasti päivä kuitenkin lopuksi on hurahtanut. Koulussakaan ei ollu mitenkään kamalaa, paitsi no.. Köksässä, kuten aina. Tänään onkin sitten ollu treenivapaa ja muutenkin päätin ottaa vähän rennommin näin vilkaan viikonlopun päätteeksi. Kuvailin mm. gerbiilit (yllä tuotoksia) ja ahkeroin vinonpinon läksyjä sun muuta... Innostuin muös kuvailemaan korujani, koska olivat gerbiileillä kuvaus-rekvisiittana. Tosin tuossa ei ole läheskään kaikki, vain nuo isoimmat.













Äiti toi myös kaksi glitteri-kynsilakkaa tullessaa plus tossa yläpuolella on siitä äidin tuomasta paidasta sellanen "Näin voit käyttää paitaa"-lappu. Nyt illemmalla sitten normaaliin tapaan kirjoittelen blogiin ja datailen.

Huomenna onkin sitten klo 9 aamu, joka tietää tunnin lisää unta (<3) ja huomenna myöskin on joku yrittäjyys-juttu jossain rytmikorjaamolla. Huomisiin siis!



Ei kommentteja: